Billeje i Milano-Malpensa Lufthavn - lej en sjov bil i Milano

Milano betjenes af 3 lufthavne, hvoraf Malpensa - MXP er langt den største på den internationale trafik. Lufthavnen kaldes også for Milan-Malpensa og kan også af og til ses under sit gamle italienske navn Aeroporto Città di Busto Arsizo.

Sammenlign priser på billeje i Milano lufthavn

Lufthavnen  Malpensa ligger nordøst for Milano by. Der er busforbindelse til Linate-lufthavnen få kilometer øst for Milano.

Italien er en populær turistdestination, og lufthavnen i Milano-Malpensa beflyves fra Danmark af Easyjet og SAS, som begge har afgange fra Københavns Lufthavn til Italien hver dag. Milan-Malpensa er i øvrigt velforsynet med flyruter til Dubai og til Maghreb landene i Nordafrika.

Bemærk at det i forhold til prisniveauet i Italien kan være dyrt at tage en taxi fra Malpensa lufthavn ind til Milano, selv om afstanden kun er omkring 50 kilometer.

Valg af udlejningsbil i Milano-Malpensa
Leje af bil i Milano Malpensa er billigst, hvis man booker i forvejen. Priserne kan svinge en del på billeje i Italien, så det betaler sig ofte at bruge lidt tid ved computeren derhjemme.

Italien billeje - Fiat 500
Fiat 500 billeje i Italien - billig bil, charmerende køreegenskaber og perfekt til 2 personer

Biludlejning i Milano-Malpensa kan findes hos selskaberne Alamo, Europcar, Sixt, Budget, Easycar, Maggiore-National, Locauto, Target Rent-A-Car Milan, Auto Europa, Targa Rent, Thrifty, Sicily By Car, Hertz og Avis Rent-A-Car.

Senest er der kommet en del lavprisselskaber til, som tilbyder billig Milano-billeje (bemærk ofte med flere gebyrer end de traditionelle brands). Blandt de billigste biludlejere i Italien og i Milano Lufthavn finder man Interrent, Firefly og Rhodium.

Sidstnævnte er den italienske udgave af Goldcar, som ikke altid får de bedste anmeldelser (ofte flere og højere gebyrer end kunderne forventer), men billige lejebiler, når man ser på listeprisen, det har Goldcar-Rhodium.

I Malpensa Lufthavn findes billeje-skrankerne i en korridor mellem ankomsthallen og parkeringsområdet.

Milano Airport car rental companies

Milano-Malpensa biludlejning - placeret i en mørk korridor (under renovering i 2014-2015) © Foto: Guide-billig-billeje.dk.


Typiske udlejningsbiler i Milano-Malpensa

Italienerne er glade for diesel-biler og det afspejler sig i udvalget af udlejningsbiler.

Set fra kundens synspunkt er det dog absolut ikke dårligt, da en dieselbil kører længere på literen og i øvrigt også er lidt dyrere i indkøb. Som sædvanligt i Italien findes der ofte mange italiensk-producerede udlejningsbiler af mærkerne Fiat, Lancia og Alfa Romeo.

Man kan forvente at få en ny eller næsten ny lejebil stillet til rådighed, når man booker i Milano-Malpensa Lufthavn. Bilerne bliver typisk solgt når de er 1-3 år gamle og nogen endda endnu tidligere.

Lejebil Italien - Fiat 500 L

Fiat 500L - familiebil til leje i Milano-Malpensa for små penge.

Minibus leje i Milano Lufthavn (Malpensa - MXP)
For minibussers vedkommende kan udskiftningen dog ske i knap så hurtigt tempo, men med de kratftige dieselmotorer og knap så hyppige modelskift på minibusser generelt, er det ikke noget problem. I Italien er minibus billeje til 8 eller 9 personer ofte en Fiat Scudo.

Man ser også Ford Tourneo Transit, Renault Traffic, Opel Vivaro og Mercedes Vito/Viano som minibus lejebiler i Italien. 

Fiat Ducato rental car

Fiat Scudo minibus leje i Italien (søstermodel til Citroen Jumpy/Jumper og Peugeot Expert minibus).

Lej en sjov bil i Milano lufthavn
Det er muligt at finde ganske interessante og sjove udlejningsbiler i Milano lufthavnen i Malpensa.

Eksempelvis finder man hos nogen biludlejningsselskaber VW Golf Cabriolet, Audi TT, Audi A5 Cabriolet eller Alfa Romeo Brera sportscoupe som udlejningsbiler.

I kompaktklassen af lejebiler (VW Golf-klassen med 5 døre) kan man af og til se Alfa Romeo Giulietta.

Hvis man bestiller en bil i den mere eksotiske klasse, skal man være opmærksom på at der ofte er et begrænset antal biler, så det er en god idé at være tidligt ude. Det er også ofte billigere at booke de lidt dyrere biler i god tid før ferien. En sportsvogn koster som regel 3500-4500 danske kroner for en uges billeje i Italien.

I SUV klassen kan man finde eksempelvis Audi Q5, Audi Q7, BMW X6 eller Range Rover Sport. 

Er man klar til at svinge kreditkortet i højeste gear fås også eksotikere som Porsche 911 Cabriolet, Maserati Gran Turismo Cabriolet eller Ferrari California/Ferrari 458.

Lej en lille bil i Milano lufthavn - super billig billeje i Italien
Mange vælger at leje en Ford Fiesta eller lignende. Priserne starter som regel fra omkring 1400 kroner for en uges billeje i højsæsonen i Nord-Italien.

Uden for sæsonen er en bil i Milano-Malpensa lufthavn som regel billigere end i højsæsonen, omend det er svært at se at priserne kan gå under 400 kroner per uge. .

Fra omkring oktober måned kan man typisk finde en udlejningsbil i Milan-Malpensa Airport fra omkring 800-1200 kroner for en uges billeje, og en lidt større VW Golf, Ford Focus, Opel Astra, Citroen C4, Peugeot 308 eller lignende koster ofte fra omkring 1200-1500 kroner per uges Milano Lufthavn billeje.

Søg billeje tilbud i Milano lufthavn

Anbefaling Italien billeje: Sammenlig altid priser online inden booking af bil i Italien - der kan være mange penge at spare - og 'reglen' om at ingen bil kunne koste mindre end 1500 kroner at leje per uge i Italien synes at være glemt.

På dén måde har billig-selskaber som Goldcar (Rhodium), Firefly og interrent på trods af mange (og nogen gange skjulte) ekstragebyrer ubetinget haft en positiv virkning på konkurrencen inden for den førhen prismæssigt meget 'kontrollerede' branche for billeje i italien.

Relaterede artikler

Hvad skal man se i Milano - guide til Italiens modeby nr. 1

Milanos Lufthavne - oversigt og guide til Malpensa, Linate og Bergamo

Italien regionen Lombardiet 


Billeje i Milano-Malpensa Lufthavn - lej en sjov bil i Milano
Artikel: Billeje i Milano-Malpensa Lufthavn - lej en sjov bil i Milano

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar