Tampa Lufthavn USA - billig billeje i Florida

Tampa International Airport (TPA) ligger i den amerikanske delstat Florida, små 10 km. vest for byen Tampa, nær den Mexicanske Golf.

Selvom lufthavnen kun rangerer som den 4. største i Florida (efter Miami, Orlando og Fort Lauderdale), bliver Tampa Lufthavn ofte omtalt som en af de bedste lufthavne i USA. For rejsende, der ønsker at leje bil i Florida, er Tampa International Airport et praktisk stop, da de har et af de største biludlejningsmarkeder i hele USA.

Udnyt muligheden blandt det kæmpestore udvalg af lejebiler i Tampa Lufthavn og rejs rundt i Florida på egen hånd. Cartrawler USA billeje søgemaskinen hjælper med at finde de billigste billeje tilbud i Tampa Lufthavn og guider derefter igennem en sikker og nem online booking.

Find de bedste Tampa Airport billeje priser i Florida med Cartrawler

Chevrolet Impala Florida car rental

Chevrolet Impala kan ofte lejes billigt i Tampa Lufthavn.

Biludlejningsfirmaer i Tampa Lufthavn, Florida, USA
Det er muligt at leje en Tampa Lufthavn bil fra et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, både indenfor lufthavnsområdet, men også uden for lufthavnsmatriklen. De biludlejere, der har faciliteter i lufthavnen er Avis Rent A Car, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise Rent A Car, Hertz, National Car Rental og Thrifty.

Shuttlebusser transporterer passagerer i Tampa Lufthavn til biludlejningsfaciliteterne beliggende udenfor lufthavnen, blandt dem er Ace Rent A Car, Advantage Rent A Car, Carl’s Van Rentals, E-Z Rent A Car, Firefly, FOX Rent A Car, Payless Tampa og Sixt Rent A Car.

Tampa Lufthavn er inddelt i farvekoder og biludlejningskontorer og shuttlebusser ligger over gangbroerne ved det røde og blå bagageudleveringsområde.

Se kort over Tampa Airport.

Tampa Lufthavns samlede biludlejningsfaciliteter
Ifølge de igangværende udvidelsesplaner for Tampa Lufthavn, bygges et samlet biludlejningsområde syd for hovedterminalen, som skal ligge i forbindelse med lufthavnens letbanetog.

Tampa Lufthavn - store lejebiler for små penge
De bedste billeje tilbud i Tampa Lufthavn findes sjældent blandt køretøjer i de mindste bilkategorier. Amerika kan lide store vogne og her betyder større ikke nødvendigvis det samme som dyrere.

Læs også: Internationalt kørekort i Florida - billeje USA.

I Tampa Lufthavn er det ret ofte muligt at leje en bil i mellemklassen, så som en Dodge Avenger, en Chrysler 200 eller en Chevrolet Impala fra omkring 1350 kr. om ugen, inklusive ubegrænset antal kørte kilometer og forsikring. Bemærk, at ved biludlejning i Florida, ligesom i resten af USA, er der ingen selvrisiko.

Prisen for leje af en 7-personers MPV (7-seater), såsom en Dodge Caravan, en Chrysler Town and Country eller lignende minivan til leje i Tampa Lufthavn er billigt sammenlignet med europæiske standarder og priserne starter ofte fra kun omkring 1800-1900 kr. for en 7-dages billeje i Florida.

Dodge Caravan rental

Dodge Caravan - leje af minivan i Tampa Lufthavn, Florida.

Der kan findes meget konkurrencedygtige priser i luksussegmentet i Tampa Lufthavn, hvor Chrysler 300, Buick Lacrosse eller lignende luksus/premium køretøjer ofte kan lejes for under 1900 kr. for en uges Florida billeje.

Terminaler i Tampa Lufthavn - TPA
Udover at rangere højt på listen over kundetilfredshed og passagervenlighed er Tampa Lufthavn også en vigtig reference i lufthavnsindustrien for at have indarbejdet mange (på det relevante tidspunkt) revolutionerende løsninger. Det karakteristiske design med en enkelt hovedterminal og adskillige side-terminaler er bare en af dem.

Et andet eksempel er det førerløse togsystem der forbinder de forskellige dele af lufthavnen og som det første sted blev anvendt i Tampa Lufthavn. Tampa Lufthavns letbanetog kaldes også for ’shuttle’ eller ’tram’.

Læs også: Guide til Floridas lufthavne - Miami, Orlando og Fort Lauderdale.

Den centrale terminal på Tampa Lufthavns landside er inddelt i fire niveauer: bagageudlevering, billetsalg, videretransfer og korttidsparkering. Den centrale terminal er omgivet af fire sider: A, C, E og F hvor man også kommer til gaten. Se kort over Tampa Lufthavns terminaler.

Det er nemt at finde rundt i Tampa Lufthavn ved at bruge lufthavnens farve inddelinger. Alle flyselskaber i Tampa Lufthavn er markeret enten med blå eller rød og det samme er de vigtige sektioner i lufthavnen: bagageudleveringen og togstationerne, der forbinder terminalen med de forskellige sider.

Fly til Tampa, Florida
Tampa Lufthavn kan, udover et omfattende udvalg af indenrigsflyvninger, tilbyde non-stop flyvninger til Canada, Mexico, Panama, samt et par europæiske ruter, blandt andet til London-Gatwick (med British Airways), Zürich (med Edelweiss Air) og fra september 2015 også til Frankfurt (med Lufthansa). Southwest Airlines er det største flyselskab i Tampa Lufthavn.

Der er per december 2014 ingen direkte forbindelse mellem Danmark og Tampa, Florida, men som skrevet ovenfor, kan danske rejsende per september 2015 benytte Frankfurt som transferlufthavn.

Læs også: Fly til Florida, USA (Tampa Lufthavn) - med Lufthansa fra Frankfurt til Florida.


Tampa Lufthavn USA - billig billeje i Florida
Artikel: Tampa Lufthavn USA - billig billeje i Florida

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar