Bilferie i påsken - find billig billeje i påskeferien i Tyskland og Sverige

Hvert år i påsken tager rigtigt mange danskere på bilferie i Europa. Særligt vælger mange at tage på bilferie i Tyskland i påskeferien. Tager man på en længere bilferie er der ofte penge at spare ved at leje bil i udlandet i stedet for at leje bil i Danmark eller at køre i egen bil.

Spar penge på biludlejning i Tyskland
Vi har ved flere lejligheder her på Guide Billig Billeje påpeget at der ofte er mange penge at spare ved at leje bil i Tyskland i stedet for at køre i egen bil på bilferie sydpå.

Se artikel: Lej feriebil i Tyskland - spar penge på billeje til bilferie

Se aktuelle priser: Billeje Tyskland

Spar penge på biludlejning i Sverige
Med de nye regler for billeje i Sverige og lovlig kørsel gennem Danmark i en udenlandsk udlejningsbil, kan det for danskere bosat i København og på Sjælland også være en mulighed at leje en billig bil i Sverige.

Se artikel: Lej bil i Sverige - regler for kørsel gennem Danmark.

Se aktuelle priser: Billeje Sverige

Ferietjek af egen bil før bilferie
Vælger man at køre i egen bil på bilferie, opfordrer Applus+ Bilsyn til at man får sin bil kontrolleret inden man tager på bilferie - selv hvis der er tale om en kort bilferie på et par dage. Danmark har en af Europas ældste bilparker, og derfor er der oftere biler, der bryder sammen på bilferien.

Husk obligatoriske miljømærkater i Tyskland
Vær opmærksom på at miljømærkater er påkrævede i mange byer i Tyskland. Miljømærkaterne i gul, grøn og rød skal indeholde bilens indregistreringsnummer og er gyldige i hele bilens levetid. Det er billigst at købe miljømærkaterne i Tyskland. I Danmark kan man bestille miljømærkat i de lokale synshaller.

Se artikel: Miljøzoner i Tyskland.

I påskeferien er Danmark og Tyskland blandt de mest besøgte destinationer til korte bilferier, idet der er lave rejseomkostninger og kort køreafstand - for eksempel til Nordtyskland.


Bilferie i påsken - find billig billeje i påskeferien i Tyskland og Sverige
Artikel: Bilferie i påsken - find billig billeje i påskeferien i Tyskland og Sverige

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar