Ny i Aarhus Lufthavn: Munchen rute med SAS - rejs billigt til USA fra Tyskland

Aarhus Lufthavn er i vækst.

Se også: Billeje Munchen Lufthavn.

Blandt de nye 2018-ruter er SAS nye destination Munchen fra Aarhus-Tirstrup måske én af de mindst ventede. Der flyves sågar hver eneste ugedag kl. 9.30 mod Munchen og med hjemtur til Tirstrup 11.40.

Lej en BMW i Tyskland

Lej stor bil til små penge i Munchen - her BMW 3-serie.

Ud i verden fra Munchen Lufthavn - Singapore, Johannesburg og ekstremt mange USA-ruter
Munchen Lufthavn er knudepunkt for mange fly ud af Europa.

Især vil danskere sætte pris på de gode forbindelser til USA og Canada. Se meget mere på Guide-USA.

Hertil kommer Munchen-ruterne til Johannesburg i Sydafrika med South African Airways og ruten til Jeddah i Saudi Arabien med Saudia Airline.

Munchen konkurrerer efterhånden lidt med Frankfurt om at være ’the gateway’ til billigst muligt at flyve til oversøiske, mellemøstlige og asiatiske destinationer. Også til Hong Kong og til Singapore er der gode tilbud på flyrejse fra Munchen. Se eksempelvis prissammenligning på Momondo.

Fakta om Munchen
Byen Munchen er én af de rigeste i Tyskland og også blandt de rigeste i hele Europa.

Indbyggertal: 1,5 millioner i selve Munchen (2,7 millioner i stor-Munich). Dette viste du nok ikke: München ligger højt - hele 520 meter over havoverfladen.

Bilbyen Munchen ligger i stadig konkurrence med Stuttgart (hvor Mercedes og til dels Porsche dominerer). I Munchen produceres der naturligvis BMW - som er forkortelse for Bayerische Motor Werke og hvis logo oprindeligt symboliserer en fly-rotor (propel). Se mere på BMW.com.

BMW logo

Sydtyskland som weekend-destination
Sommeren ankommer tidligere i Sydtyskland end i Danmark.

Den bayriske hovedstad har masser af oplevelser at byde på. Se udvalg af seværdigheder (inklusiv Münchener biergarten) i video herunder.

Samtidig er Munchen Lufthavn perfekt til skiferie-billeje. Dels ligger Munchen tæt på de fleste af Europas ski-destinationer og dels af store og halvstore lejebiler meget billige i Munchen Lufthavn.

Se udvalg af skiferie-artikler på Guide-Billig-Billeje.dk:Ny i Aarhus Lufthavn: Munchen rute med SAS - rejs billigt til USA fra Tyskland
Artikel: Ny i Aarhus Lufthavn: Munchen rute med SAS - rejs billigt til USA fra Tyskland

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar