Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Aalborg Lufthavn charter-rejser (forår)

Bemærk at denne artikel omhandler tilbud på charter-rejser udbudt i forår 2017 (opdateres).

Den nordjyske lufthavn har udvidet antallet af afgange med charterfly, og også antallet af passagerer på indenrigsflyvninger er stigende.

Til gengæld har Aalborg Lufthavn - AAL knap så mange udenrigs-rejsende med rutefly, som tidligere. Det ventes dog at ændre sig, når Ryanair åbner sin første rute fra Aalborg - til London-Stansted. Se mere om Ryanair i Aalborg Lufthavn.

Lejebil i Aalborg? - Vi spotter de gode tilbud!
GRATIS BILLEJE RÅDGIVNING
Få skræddersyet tilbud tilsendt - klik her!

Charter-selskaber i Aalborg - forårsrejser til Spanien, Portugal, Marokko og Malta
Der findes per forår 2017 ingen charter-tilbud til Tyrkiet fra Aalborg Lufthavn, men længere henne i sæsonen i juni, juli og august tilbyder Detur, Mixx Travel og TUi Rejser (Star Tour) Tyrkiet rejser fra Aalborg; primært til Alanya.

Spanien-charter fra Aalborg
Forårets udvalg domineres af rejser til Spanien. Top-destination er naturligvis Costa del Sol (Andalusien), hvortil blandt andet Spies, Star Tours-TUI, Bravo Tours, Aarhus Charter, Sun Charter, Sun Tours, Apollo og Beach Tours tilbyder charterrejser.

Også Costa Blanca (fly til Alicante), Gran Canaria og Mallorca er populære destinationer I foråret. Den lidt længere flyvetur til De Kanariske Øer sikrer varmere forårs/påske-ferie, men mange steder i den sydlige del af Spanien er der faktisk allerede varmt i marts midt på dagen.

Benalmadena og Fuengirola på Costa del Sol er populære og Beach Tours har i marts, april og maj nogen af de billigste tilbud på Spanien charter-rejser fra Aalborg Lufthavn.

Se også: Billeje i Mallorca Lufthavn

Portugal-charter fra Aalborg
Portugal (fastland) er tilbage med charter-rejser i foråret. Det er Spies Rejser, som arrangerer rejser fra Aalborg Lufthavn til Cascais-Estoril på Lissabonkysten.

Blandt andet Spies og Aarhus Charter har rejser til Madeira på programmet.

Cascais ved Lissabon er igen charter-destination - også fra Aalborg Lufthavn.

Se også: Billeje i Lissabon Lufthavn

Malta-charter fra Aalborg
Den relativt lille og fredelige ø Malta på størrelse med Als er en tiltagende populær destination. Spies og Sun Charter tilbyder rejser til Malta fra Aalborg.

Se meget mere om Malta i artiklen: Hvad skal man se på Malta?

Populære ferieområder på Malta omfatter blandt andet St. Julians, Mellieha, Sliema og St. Pauls Bay. Hertil kommer øen Gozo, som er en del af Malta.

Marokko-charterferie fra Aalborg Lufthavn
Det nordafrikanske land Marokko har store problemer med fattigdom, men betragtes trods alt som ét af de mest sikre lande for turister i Nordafrika.

Den mest populære destination er Marrakesh, hvortil Spies Rejser arrangerer rejser i marts-april med afgang fra det nordjyske.

Se også: Billeje i Marrakesh Lufthavn

Ved charter-rejser til Marrakesh i Marokko er der typisk mellemlanding I Amsterdam eller i Geneve.


Aalborg Lufthavn charter-rejser (forår)
Artikel: Aalborg Lufthavn charter-rejser (forår)

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar