Barcelona Lufthavn billeje - billig biludlejning i Spanien

Se gode råd om at booke billigste billeje i Barcelona lufthavn - BCN.

Den næststørste lufthavn i Spanien kaldes også for Barcelona El Prat eller El Prat de Llobregat på spansk.

Sammenlign aktuelle priser på biludlejning i Barcelona lufthavn

Barcelona Airport har efterhånden over 50 millioner årlige passagerer. Kun Madrid Lufthavn i Spanien har flere. Lufthavnen ligger ca. 12 km sydvest for centrum og er let at finde.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai SUV - ofte billig at leje i Barcelona Lufthavn hos Alamo, Nizacars eller Sixt.

De bedste billeje-selskaber i Barcelona Lufthavn
Det svarer sig at kende lidt til de forskellige biludlejningsselskabers rygte, inden man booker bil.

Ved billeje i Barcelona Lufthavn anbefaler vi:

 • Centauro - stort spansk selskab uden store problemer (dog er der dukket kilometerbetaling op i nogen tilbud i 2019)
 • Alamo - godt selskab under Enterprise gruppen - ikke altid billigst, men med gode, lave priser og vigtigst: meget få klager og så godt som ingen 'underlige påfund' i betingelserne
 • Nizacars - lille selskab med få klager. 
 • Thrifty - del af Hertz, men ofte billigere end Hertz. Dollar er også fin (også del af Hertz), men som regel markedsføres Thrifty i Europa.
 • OK Rent A Car - gode priser, få klager - dog kan der hos OK Rent A Car forekomme kilometerbetaling, men med 300 frie km per dag, er det ok for de fleste.
 • Delpaso - lille selskab med godt ry, få klager/problemer. 
 • Avis, Europcar, Budget, Enterprise, Sixt og Hertz - generelt god behandling hos alle premium-brands, men de er sjældent billige i Barcelona.

Læs betingelserne for en sikkerheds skyld alligevel inden booking hos ét af ovenstående gode billeje-selskaber i Barcelona Lufthavn.

Lej en VW Golf i Spanien

God chance for at få en VW Golf ved kompakt-klasse billeje i Barcelona Lufthavn.

Anbefaling af billeje Barcelona Lufthavn - sådan bliver du ikke snydt
Der skrues på betingelserne i billeje-branchen i Spanien.

Alle selskaber er pressede, da basisprisen på billeje er alt for lav til at der kan tjenes penge. En uge i højsæsonen for under 500 kroner inklusiv forsikring, bilafgifter, afskrivning og administration inklusiv leje af dyrt setup med kontor og parkering i lufthavnen er der simpelt ingen penge i.

Ikke desto mindre er det, hvad billigste Barcelona Lufthavn lejebil koster i juli måned ved sen booking per sommer 2019. Det er ekstremt billigt for højsæson Barcelona billeje.

For at tjene penge, skrues der derfor på følgende:

 • Benzinbetingelser - fuld/fuld uden forudbetaling er det bedste - alt andet er til ulempe for kunden.
 • Gebyrer - alt ekstraudstyr er blevet dyrt: barnesæder, ung chauffør, ekstra chauffør m.v.
 • Gebyrer for cross border kørsel - det koster ofte ekstra at køre til Portugal, Frankrig eller Andorra - ofte gebyr per land, per dag. 
 • Kilometerbetaling - nyt i 2019 er kilometerbetaling ved Barcelona billeje - tjek betingelser inden booking - se anbefaling.
  Af og til er der 150 km per dag inkluderet, af og til 300 km inkluderet per dag, og man kan også finde 100% fri km stadigvæk.
 • Mange kunder oplever meget attention to details på skrammer/ridser ved aflevering af bil - og en del kunder ender med at føle sig snydt.
  Se vores anbefaling omkring det vigtigste billeje-dokument.

Alle selskaber får klager af og til. Se mere om, hvilke selskaber, som der især er problemer med på Guide-Billig-Billeje Banditlisten.

Lej minibus i Spanien

Skal man leje minibus i Barcelona, betaler det sig at booke i rigtig god tid.

Sørg for at booke bil i god tid. Jo dyrere bil (større bilklasse), jo mere er der at spare ved tidlig booking.

Skal man tegne ekstra forsikring ved billeje i Barcelona Lufthavn?
Det er smag og behag om man tegner ekstra forsikring ved billeje i Spanien.

Har man ikke et rigtigt kreditkort med, er der stor risiko for at billeje-selskabet tvinger kunden til at tegne en meget dyr ekstraforsikring; af og til €15-€20 per dag.

Har man et kreditkort (VISA-Dankort er ikke nok), kan man nøjes med at tegne selvrisikoforsikring ved booking her på siden, hvor prisen typisk er €4-€8 per dag afhængig af periode og location. Selvrisikoforsikring tilbydes altid ved booking her på siden via AXA, hvor eventuel skadesanmeldelse er på dansk.

Man kan også sagtens leje bil i Spanien uden ekstra forsikring. Bilen er altid fuldt lovligt forsikret med ansvar og kasko, når den bookes her på siden af danske kunder. Den eventuelle ekstra forsikring er kun til dækning af selvrisiko. Se vores anbefaling af, hvorvidt man skal tegne ekstra forsikring ved billeje i Spanien.

VW Polo

Populær billig bil at leje i Spanien - VW Polo.

Se også: De bedste strande ved Barcelona.

Fly fra Danmark til Barcelona Lufthavn (BCN)
I Spanien er den flotte by Barcelona én af de største turist-magneter.

Der er flyruter fra Danmark til Barcelona med SAS, Norwegian og Vueling/Iberia - alle fra København. Tidligere var det også muligt at flyve med Transavia eller Cimber, men disse ruter er lukket.

Fra Aalborg afgår der Vueling-fly, og Norwegian flyver sommerrute fra Billund Lufthavn til den autonome region Cataloniens hovedstad.

Barcelona Airport anvendes som hub af Vueling, Norwegian, Ryanair, Easyjet, Wizzair og Transavia. 

Se også: Visit Barcelona - officiel hjemmeside.

Billig billeje i Barcelona uden for sæsonen
Prisniveauet på lejebiler i Spanien og i Barcelona Lufthavn (i højsæsonen) har i de seneste år konstant været i bevægelse med ret kraftige prisstigninger hen i juli og i særdeleshed i august. Det er dog også sket at priserne pludseligt er faldet midt i august.

Uden for sæsonen er der som regel muligt at finde en bil i Barcelona til meget små penge. En VW Golf eller lignende ses af og til til under 500-700 kroner per uge, og de billigste små udlejningsbiler i Barcelona koster ofte fra under 300 kroner for 7 dage.

Kampagnepriser kan også uden for højsæsonen give særdeles fordelagtige tilbud med fantasi-priser på billig Barcelona-Lufthavn biludlejning helt ned under 200 kroner per uge - og dertil af og til med gratis ekstra chauffør inkluderet i prisen.

Lej Fiat 500 Spanien billigst

Fiat 500 er blandt de billligste udlejnignsbiler i Spanien.

Sportsvogns-entusiaster vil tit kunne finde en BMW Z4, Audi TT, Mercedes SLK eller lignende til priser mellem 2000 og 4500 kroner for en uges billeje (afhængig af måned), men de lave priser er primært at finde uden for højsæsonen.

Barcelona video-guide.

Fakta om Barcelona
Barcelona er hovedby i den nordøstlige spanske autonome provins Catalonien, hvor en stor del af de godt 7 millioner indbyggere taler catalansk. Det gør sig gældende i Barcelona idet al skiltning ved lov som minimum skal være på catalansk.

Søg billeje priser i Barcelona Lufthavn


Barcelona Lufthavn billeje - billig biludlejning i Spanien
Artikel: Barcelona Lufthavn billeje - billig biludlejning i Spanien

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar