Ny flyrute fra Billund Lufthavn til Warszawa med Wizz Air

Efter i godt et års tid at have fløjet Billund-Gdansk, starter Wizz Air per 27. marts 2017 ny rute mellem Warszawa-Chopin Airport og Billund Lufthavn.

Der indledes med 2 afgange ugentligt mandag og fredag til Warszawa med retur-flyvning samme dag.

Se også: Billig billeje i Warszawa Lufthavn - ankomst til Chopin Airport i Polen.

Mange danske virksomheder i Warszawa
Polen har efterhånden udviklet sig til at være næsten som et hjemmemarked for mange danske virksomheder. Af større danske detailvirksomheder i Polen kan blandt andet nævnes Tiger, Jysk, Netto og Pandora.

Hertil kommer et utal af produktionsvirksomheder; store som små, med afdeling i Polen samt større store afdelinger af velkendte danske virksomheder som Novo Nordisk, DSV, Danfoss, Falck og mange flere.

Mere turisme til Polens hovedstad
Hovedstaden Warszawa har i mange år stået i skyggen af Gdansk og især af Krakow i den sydlige del af Polen.

Warszawa har imidlertid udviklet sig til en international storby på rekordtid. Dem, der oplevede byen sidst i 1990’erne kan knap kende den igen.

Warsaw travel video - by Wizz Air.

Tidligere havde Polens hovedstad ry for at være et småbeskidt og ikke særligt attraktivt sted at bo. Der fyres stadig med kul i Polen, men forureningen er kommet under kontrol, og på langt de fleste dage; specielt om sommeren, er luften lige så ren som i København - mindst.

Warszawa har generelt lavere luftfugtighed end Danmark og eksempelvis Gdansk, så selv om der let kan være minus 10 grader om vinteren i januar og februar, føles det ikke så koldt.

Se også: Hvad skal man se i Polen?

I juni 2015 begyndte Wizz Air flyvninger fra Billund til Gdansk, og Warszawa-ruten er således rute nummer to til Polen med Wizz Air fra Billund.

Wizz Air flyet lander nok så vigtigt i Warszawa-Chopin Lufthavn WAW meget tæt på centrum i modsætning til alle Ryanair fly til den polske hovedstad, som er henvist til Warszawa-Modlin MOD omkring 50 kom nordvest for byen.

Samlet set får Wizz Air med den nye forbindelse 6 afgange fra Billund. Wizz Air, der gik i luften fra Billund i 2015, er med de nye ruter oppe på i alt seks destinationer fra Billund Lufthavn.

Relaterede artikler:


Ny flyrute fra Billund Lufthavn til Warszawa med Wizz Air
Artikel: Ny flyrute fra Billund Lufthavn til Warszawa med Wizz Air

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar