Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ny flyrute fra Billund Lufthavn til Warszawa med Wizz Air

Efter i godt et års tid at have fløjet Billund-Gdansk, starter Wizz Air per 27. marts 2017 ny rute mellem Warszawa-Chopin Airport og Billund Lufthavn.

Der indledes med 2 afgange ugentligt mandag og fredag til Warszawa med retur-flyvning samme dag.

Se også: Billig billeje i Warszawa Lufthavn - ankomst til Chopin Airport i Polen.

Mange danske virksomheder i Warszawa
Polen har efterhånden udviklet sig til at være næsten som et hjemmemarked for mange danske virksomheder. Af større danske detailvirksomheder i Polen kan blandt andet nævnes Tiger, Jysk, Netto og Pandora.

Hertil kommer et utal af produktionsvirksomheder; store som små, med afdeling i Polen samt større store afdelinger af velkendte danske virksomheder som Novo Nordisk, DSV, Danfoss, Falck og mange flere.

Mere turisme til Polens hovedstad
Hovedstaden Warszawa har i mange år stået i skyggen af Gdansk og især af Krakow i den sydlige del af Polen.

Warszawa har imidlertid udviklet sig til en international storby på rekordtid. Dem, der oplevede byen sidst i 1990’erne kan knap kende den igen.

Warsaw travel video - by Wizz Air.

Tidligere havde Polens hovedstad ry for at være et småbeskidt og ikke særligt attraktivt sted at bo. Der fyres stadig med kul i Polen, men forureningen er kommet under kontrol, og på langt de fleste dage; specielt om sommeren, er luften lige så ren som i København - mindst.

Warszawa har generelt lavere luftfugtighed end Danmark og eksempelvis Gdansk, så selv om der let kan være minus 10 grader om vinteren i januar og februar, føles det ikke så koldt.

Se også: Hvad skal man se i Polen?

I juni 2015 begyndte Wizz Air flyvninger fra Billund til Gdansk, og Warszawa-ruten er således rute nummer to til Polen med Wizz Air fra Billund.

Wizz Air flyet lander nok så vigtigt i Warszawa-Chopin Lufthavn WAW meget tæt på centrum i modsætning til alle Ryanair fly til den polske hovedstad, som er henvist til Warszawa-Modlin MOD omkring 50 kom nordvest for byen.

Samlet set får Wizz Air med den nye forbindelse 6 afgange fra Billund. Wizz Air, der gik i luften fra Billund i 2015, er med de nye ruter oppe på i alt seks destinationer fra Billund Lufthavn.

Relaterede artikler:


Ny flyrute fra Billund Lufthavn til Warszawa med Wizz Air
Artikel: Ny flyrute fra Billund Lufthavn til Warszawa med Wizz Air

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar